Flymo arvostaa kiinnostustasi yhtiöön ja sen tuotteisiin. Suosittelemme painokkaasti, että luet huolellisesti nämä Tietosuojaperiaatteet ennen tämän sivuston tai sen alasivustojen (yhdessä "Sivusto") käyttöä.

Näissä Tietosuojaperiaatteissa määritetään, mitä tietoja Husqvarna AB (publ)/FLYMO GmbH tai sen konserniyhtiöt, tytäryhtiöt tai haaraliikkeet (yhdessä FLYMO) tai kolmannet osapuolet FLYMOn puolesta keräävät Sivustolta ja miten henkilötietojasi suojataan. Jos et hyväksyTietosuojaperiaatteita, et voi käyttää Sivustoa. Näitä Tietosuojaperiaatteita voidaan muuttaa aika ajoin, joten sinun pitää tarkistaa ne ajoittain.

Yleistä Huomaa, että, jotta voisit osallistua tiettyihin toimintoihimme ja käyttää tiettyjä tuotteitamme ja palvelujamme, on välttämätöntä, että ilmoitat tiedot, joista sinut voit tunnistaa, kuten sähköpostiosoitteesi, nimesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi ja henkilötunnuksesi (”Henkilötietosi”) tietyissä Sivuston osissa. Siksi sinun on täysin ymmärrettävä ja yksiselitteisesti hyväksyttävä sellaisten Henkilötietojen käyttö ja siirto näissä Tieturvaperiaatteissa määritettyjen ehtojen mukaisesti.

Henkilötietojen ja muiden käyttäjätietojen kerääminen ja käyttö FLYMOAlle luovuttamiasi tietoja suojaavat Ruotsin ja Euroopan tietosuojalainsäädäntö. FLYMO tallentaa Henkilötietosi ja hallitsee niitä voidakseen auttaa sinua tuotteittemme ja/tai verkkopalvelujemme käytössä. Jos annat meille lisää Henkilötietoja vastaanottaaksesi meiltä tietoja – esimerkiksi esitteitä, luetteloita – me keräämme ja tallennamme nuo tiedot. Noiden tietojen avulla voimme täyttää tietopyyntösi. Tiedot tallennetaan kohtuullisen turvalliseen ja suojattuun ympäristöön niin pitkäksi aikaa kuin FLYMO uskoo, että ne voivat olla tarpeellisia viestinnässä kanssasi. Jos haluat poistaa kaikki tietosi tai osan niistä, ota yhteyttä Husqvarna AB:hen [Relevant postal and email address contacts]. FLYMO voi pyytää sinulta lisää ei-pakollisia tietoja parantaakseen asiakkaidensa tuntemusta, harjoittaakseen suoramainontaa tai kutsuakseen sinua kilpailuihin. Voit vastata vapaasti sellaisiin lisätietopyyntöihin. FLYMO kerää myös ei-henkilökohtaisia tietoja Sivuston käytöstä. Näitä tietoja kerätään kollektiivisesti ja vain sisäisiä tarkoituksia varten, jotta voimme parantaa verkkokokemustasi ja tukea Sivustolla käyntiäsi. FLYMO voi yhdistää näitä tietoja Henkilötietoihin nähdäkseen, ketkä käyttäjät käyttävät mitäkin materiaaleja, mikä auttaa meitä parantamaan Sivustoa. FLYMO ei tietoisesti kerää henkilötietoja alle18-vuotiailta henkilöiltä, eikä sen sivustoa ole tarkoitettu näille. Neuvomme vanhempia ja huoltajia seuraamaan aktiivisesti lasten toimintaa verkossa.

Henkilötietojen siirto FLYMO ei luovuta tai siirrä (muuta kuin reititystarkoituksessa) Sivustolla ilmoittamiasi tietoja millekään kolmannelle osapuolelle paitsi, (a) kun annat siihen suostumuksesi; (b) kun laki tai oikeuden määräys edellyttää sitä; (c) FLYMOn oikeuksien tai omaisuuden suojaamiseksi; (d) muiden Sivuston käyttäjien henkilökohtaisen turvallisuuden suojaamiseksi; (e) henkilöille tai yhtiöille, joiden kanssa FLYMOlla on sopimus Sivuston tai liiketoimintamme sisäisten toimintojen suorittamisesta; tai (f) uskomme hyvillä perusteilla, että ne ovat sellaisen lain tai sitovan sopimuksen alaisia, joka takaa Henkilötietojen reilun käsittelyn ja riittävän suojaamisen periaatteet. FLYMO varaa oikeuden harkintansa mukaan ottaa yhteyttä asiaankuuluvaan viranomaiseen, jos se huomaa toimintaa, joka voi olla laitonta tai rikkoa FLYMOn käyttöehtoja.

Evästeet Sivusto voi käyttää niin sanottuja ”evästeitä”. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka sisältävät verkkosivuston tietokoneelle tallentamia tietoja. Ne auttavat meitä tarjoamaan Sivustolla lisätoimintoja sekä analysoimaan Sivuston käyttöä. Evästeitä on kahdenlaisia: Toisia käytetään "muistamaan" sellaisia tietoja kuten käyttäjätunnus ja salasana ja niitä pidetään tietokoneella siihen asti, kunnes päätät ”kirjautua ulos” palvelusta. Sellaisia evästeitä tallennetaan tietokoneelle vain, jos valitset "Älä kysy käyttäjätunnustani tai salasanaa jatkossa".

Toinen tyyppi on niin sanottu istuntoeväste. Sillä seurataan esimerkiksi sitä, minkä kielen olet valinnut sivustolla. Sivustolla käynnin aikana sellaiset evästeet tallennetaan tilapäisesti tietokoneen muistiin. Istuntoevästettä ei yleensä tallenneta pitkäksi aikaa tietokoneelle, ja yleensä se poistetaan, kun suljet selaimen. Sellaisten evästeiden käytöllä FLYMO toivoo voivansa paremmin kohdistaa asiaankuuluvat tiedot kävijöille.

Jos et halua hyväksyä FLYMOn evästeiden käyttöä, useimmissa selaimissa voit säätää asetuksia niin, että selain torjuu evästeet. Tämä voi kuitenkin rajoittaa Sivuston toimintoja ja hyödyllisyyttä.

Laatu FLYMO sitoutuu varmistamaan kohtuullisilla toimenpiteillä, että keräämämme Henkilötiedot ovat tarkkoja, täydellisiä ja ajan tasalla. Sinun velvollisuutesi on kuitenkin ilmoittaa vain tarkkoja, täydellisiä ja ajan tasalla olevia Henkilötietoja, kun niitä kerätään Mikäli myöhemmin huomaat, että hallussamme olevat Henkilötiedot eivät ole tarkkoja, täydellisiä tai ajan tasalla, korjaamme ne kohtuullisilla toimenpiteillä saatuamme sinulta kirjallisen ilmoituksen asiasta.

Turvallisuus Vaikka FLYMO ei voi taata, ettei luvatonta käyttöä koskaan esiinny, voit luottaa siihen, että FLYMO pyrkii huolellisesi ylläpitämään Henkilötietojesi turvallisuutta ja estämään niiden luvattoman käytön sopivalla tekniikalla ja sisäisillä menettelyillä.

Muut verkkosivustot Sivusto voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolten sivustoihin. FLYMO ei valvo sellaisten kolmansien osapuolten verkkosivustojen, jotka voivat olla linkitettyjä Sivustoon, sisältöä tai tietosuojakäytäntöjä eikä ole vastuussa niistä. Sellaiset verkkosivustot voivat sijoittaa omia evästeitään tietokoneellesi ja/tai kerätä ja käsitellä henkilötietojasi eri tavoilla. Suosittelemme, että tutustut sellaisten kolmansien osapuolten verkkosivustojentietosuojakäytäntöihin, ennen kuin käytät sivustoja.

Muutokset FLYMO varaa oikeuden, oman harkintansa mukaan, muuttaa, lisätä tai poistaa minkä tahansa näiden Tietosuojaperiaatteiden osan koska tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Muutokset näihin Tietosuojaperiaatteisiin tulevat voimaan, kun ne julkaistaan Sivustolla. Jos jatkat Sivuston käyttöä sen jälkeen, kun mikä tahansa muutos näihin Tietosuojaperiaatteisiin on julkaistu, sinun katsotaan hyväksyneen kyseiset muutokset.

Nämä Tietosuojaperiaatteet on viimeksi päivitetty 09/03/11.


Tarvitseeko Flymo-
tuotteesi huoltoa?

Husqvarnan huoltoliikeverkosto palveluksessasi


Onko käyttöohjekirjasi
kateissa?

Flymon käyttöohjekirjoihin